Preloader
Blog-banner

Стартират строителните работи по жилищна сграда Ралица

Инвеститорът на жилищна сграда Ралица – Ралица Естейтс ООД финализира административната процедура по одобряване на работните проекти на сградата. Разрешението за строеж вече е в сила и до броени дни ще стартират строително-монтажните работи на терена.

Строителството е предвидено да продължи в рамките на 18 месеца от определяне на строителна линия и ниво до приемане на сградата с разрешение за ползване. Междувременно първите купувачи вече са факт.

Продажбите са в ценови нива 880 – 950 евро за квадратен метър според етаж и изложение. Подземните гаражи се продават на цена 12 000 евро за брой.
Предлаганите схеми на разплащане са няколко. Клиентите могат да избират между плащане 100%, срещу което автоматично получават 10% отстъпка от крайната цена или разсрочена схема на плащане, обвързана със строителните фази на обекта, с минимална първоначална вноска – 20% от договорената цена. 

В сградата ще бъде монтирана станция за зареждане на електромобили и в унисон с европейските тенденции за опазване на околнат асреда и поощряване на екологичното движение, собствениците на електромобили ще получат 5% отстъпка от цената на гаражите. 

Станете част от зеления свят на Ралица!